ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Στη Λέρο δεν υπάρχει κατάστημα που υπάρχει στη Αθήνα και δεν θα το βρείτε στη Λέρο, εκτός φυσικά απο τα ΙΚΕΑ, Πράκτικερ και τα άλλα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Λακκί ειναι το κύριο εμπορικό κέντρο της Λέρου. Εδω θα βρείτε αλυσίδες σουπερμάρκετ όπως τα σουπερμάρκετ Σπανός πριν το Γήπεδο, το Γκάλαξυ κοντά στο νοσοκομείο, τα σουπερ μάρκετ Πυροβολικός στο κεντρικό δρόμο δίπλα στην Εθνική τράπεζα. Καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, Γερμανός Κοσμοτέ και Μαικρολαντ στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Φαρμακείο και εφημερίδες.

Στην ίδια περιοχή θα βρειτε μπουτίκ, καταστήματα οπτικών, καθώς και βιβλιοπωλεία, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα γενικού εμπορίου και δύο μεγάλα μανάβικα του Φραγκούλη και του Κόρακα. Υπάρχουν δυο συνεργεία αυτοκινήτων και δυο βενζινάδικα. Ενα άλλο βενζινάδικο ειναι πάνω απο το Βρωμόλιθο και απέναντι φαναρτζίδικο και κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.

Στη παλιά Ιταλική αγορά υπάρχει ψαράδικο και λίγο πάρα πέρα φούρνος δίπλα απο το ταχυδρομείο. Ένας άλλος καλός φούρνος ειναι το Φλοράνς απέναντι απο το Στάδιο. Στην πλατεία πριν απο το μανάβικο τα κοράκια υπάρχει χασάπικο με φρέσκο τοπικό κρέας.

Στο Λακκί εκτός απο το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας υπάρχει υποκατάστημα της Εμπορικής τράπεζας, της Άλφα και της τράπεζας Δωδεκανήσου.

Στον Πλάτανο θα βρειτε το σουπερ Μάρκετ Ταχλιαμπούρη δίπλα στην πιάτσα των ταξί. Γύρω απο την πλατεία υπάρχουν μανάβικα, κρεοπωλείο, μπουτίκ, εφημερίδες και στο δρόμο για την Αγία Μαρίνα θα βρειτε μαγαζιά υφασμάτων, τουριστικά είδη, κατάστημα με είδη υπολογιστών και γραφικά είδη. Υπάρχουν δικηγορικά και αρχιτεκτονικά γραφεία, κάβες ποτών και καταστήματα οικιακού εξοπλισμού.

Στην Αγία Μαρίνα υπάρχουν ζαχαροπλαστεία, είδη ψαρικής, φούρνος, κατάστημα με είδη σπιτιού και χρωματοπωλείο, ανθοπωλείο καθώς και εφημερίδες και προ πο.
Στην Καμάρα θα βρειτε συνεργεία αυτοκινήτων, είδη κηπουρικής και ανθοκομικής, φαρμακείο και βενζινάδικα.

leros