ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

 καστελο μπαρ καφε λεροσΓια αυτούς που αναζητούν την διασκέδαση και νυχτερινή ζωή ζωντανή, η Λέρος έχει ένα πολύ ενδιαφέρων πρόσωπο να δείξει. Μπαρ και νυκτερινά κέντρα, με ξένη και Ελληνική μουσική, ταβέρνες με ζωντανή λαϊκή μουσική και παραδοσιακά Λέρικα τραγούδια διασκεδάζουν μέχρι τους παραθεριστές μέχρι αργά το βράδυ και συχνά έως τα ξημερώματα στο Παντέλι, την Αγία Μαρίνα, Άλιντα και Λακκί.

Η Λέρος σε αντίθεση με άλλα ελληνικά νησιά έχει νυχτερινή ζωή όλο το χρόνο . Μην περιμένετε βέβαια να βρείτε στη Λέρο την έντονη νυχτερινή ζωή όπως σε Μύκονο και Σαντορίνη ή τη , αλλά Χειμώνα και Καλοκαίρι οι Λεριοί θα πάνε στα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα όπως και οι Αθηναίοι.

Η Λέρος είναι ένα πλούσιο νησί και δεν εξαρτάται από το μαζικό τουρισμό, ετσι δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή σε φιλικό και φιλόξενο περιβάλον. Σε κάθε περιοχή θα βρείτε το μικρό ειδυλλιακό καφέ μπαρ και ψαροταβέρνες.
Η Αγία Μαρίνα είναι το κέντρο της νυχτερινής και σημείο συνάντησης των νέων με χορευτικά μπαρ όπως η Αποθήκη , το Μελτέμι, το Χάραμα, ο Φάρος , η Θάλασσα, το Ρεμέτζο και πολλά άλλα μπαράκια που ειναι ανοικτά μέχρι τα χαράματα.

Στο Παντέλι θα απολαύσετε απαλή μουσική με ποτό και φαγητό στο Καστέλο που έχει την πιο ωραία θέα στο νησί ενώ στην άλλη πλευρά της παράλιας ειναι το Σαβάνα μπαρ με υπέροχο κήπο και ποικιλία ξένης μουσικής με ροκ, τζαζ και μπλουζ.

Στα Αλιντα θα βρειτε το παραλιακό μπαράκι Αλαλούμ με Ελληνική μουσική και πιο δίπλα το Κοσμοπόλιταν, το Παλατίνο και άλλα.

Στο Βρωμόλιθα θα βρειτε το μπαράκι Ντελ Μάρ με ομορφη θέα τα δειλινά και λιγο πιο κοντά την Ταβέρνα Παράδεισος με λαική μουσική κάθε βράδυ απο τον καλιτέχνη του Μπουζουκιού Σταμάτη Μακρή.

Στο Λακκί η καφετέρια Κινέζος και ο Φοίνικας προσφέρονται για καφέ παγωτό και χαλάρωση. Στο Λεον στο Λιμάνι συχνά οργανώνονται βραδιές με ζωντανή Λέρικια μουσική.

Στα δυό Λυσγάρια το μπαράκι Ζέφυρος οργανώνει πάρτι οπως και αυτό που θα δείτε στο Βίντεο.

leros