ΛΕΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΣΤΕΛΟ - Το ξενοδοχείο Καστέλο στο Παντέλι προφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε ιδανικές τιμές, για τους πελάτες του ξενοδοχείου έχει προσφορά μίας ημέρας δωρεάν σε όσους επισκέπτες μένουν για μία εβδομάδα και 15 % σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.Επίσης προσφέρεται 10 % εκπτωση για ολα αυτοκίνητα ΤΗΛ. 2247023030 κινητό 6970900221.

ενοικιασειςαυτοκινητα

Για κρατήσεις επσκεφθήτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ενοικιάσεων Καστελο εδω

λερος ενοικιασεις αυτοκινητωνΗ εταιρία MOTOLAND, ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στη Λέρο, στην αγορά αυτοκινήτων & μοτοποδηλάτων γενικότερα, τα τελευταία 15 έτη.
Ο βασικός στόχος της επιχείρησης είναι να παράσχει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, με βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα ενοίκια. Έχουμε δημιουργήσει επίσης ένα δίκτυο των αντιπροσώπων που δίνουν στους πελάτες μας την ευκαιρία να νοικιάσουμε το αυτοκίνητό τους όχι μόνο στη Λέρο αλλά σε μερικά από τα τουριστικότερα μέρη στην Ελλάδας.
Προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, όλα τα οχήματα καλύπτονται από οδική βοήθεια 24 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει και να σας συμβουλέψει σχετικά με τη μίσθωση του οχήματός σας και να σας προτείνει την πιο κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.
Θα βρείτε τηε ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων Μοτολαντ στο Παντέλι και στα Αλιντα.

Ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη παρέχοντας χαμηλές τιμές, υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, νέα αυτοκίνητα και 2 καταστήματα στα χωριά Παντέλι και Αλιντα (διαθέσιμο 24H). Εργαζόμαστε με επίσημη άδεια και τα αυτοκίνητα & τα μοτοποδήλατά μας ελέγχονται από το εθνικό τμήμα οδικής ασφάλειας, το οποίο εξασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες μας είναι οι καλύτερες δυνατές.

Οι παραδόσεις & οι παραλαβές των οχημάτων είναι δυνατές σε όλα τα σημεία του νησιου της Λέρου συμπεριλαμβανομένων των λιμένων & του αερολιμένα. Τα ραδιο CD, οι ηλιοροφές, τα παιδικά καθίσματα και ο οδικός χάρτης παρέχονται δωρεάν και κατόπην αιτήματος των πελατών.
Επίσης τα κράνη των μοτοποδηλάτων, τα ράφια αποσκευών, οι χάρτες και τα λουριά παρέχονται δωρεάν.

Προσφέρουμε επίσης την έκπτωση 10% για τους χρήστες του Ίντερνετ!

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και μπορούμε να παρέχουμε διάφορες ασφάλειες συμπεριλαμβανομένου:

- Σωματικές βλάβες έναντι τρίτων
- Υλικές ζημιές έναντι τρίτων
- Προσωπικό ατύχημα οδηγού
- Νομική Προστασία
- Ασφάλεια κλοπής
- Βοήθεια ατυχήματος

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6972600035 www.motoland.gr

ενοικιαση μηχανακι στη λερο

leros