ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Στη Λέρο θα βρείτε αρκετά καταλύματα για διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, στούντιο, βίλλες και επιπλωμένα διαμερίσματα. Σε όλα τα παραθεριστικά κέντρα υπάρχουν όλες οι κατηγορίες καταλυμάτων. Τα περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκονται στη περιοχή Αλιντα και στο Παντέλι και Βρωμόλιθο. Στο Λακί επίσης θα βρείτε ξενοδοχεία που είναι ανοιχτά όλο το χρόνο. Σε γενικές γραμμές στο νησί της Λέρου θα βρείτε φτηνή διαμονή κυρίως στην αρχή και τέλος της τουριστικής περιόδου, αλλά και στην υψηλή περίοδο οι τιμές σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι φτηνότερες από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.
Η μόνη περίοδος που θα πρέπει να έχετε κάνει κράτηση δωματίου είναι τα μέσα Αυγούστου όπου η Λέρος όπως και τα περισσότερα νησιά είναι κορεσμένα από Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Για ορισμένα ξενοδοχεία κυρίως στα Αλιντα μπορείτε να κάνετε κράτηση απο διάφορα τουριστικά γραφεία, και άλλα έχουν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αλλά μπορείτε να ψάξετε και μόνοι σας δεδομένου ότι η Λέρος ειναι μικρό νησί και πάντα θα βρειτε διαμονή. Συχνά στο λιμάνι του Λακκιού και της Αγίας Μαρίνας θα βρειτε ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων και ξενοδοχείων, ρωτήστε τους σε ποια περιοχή ειναι και αν σας αρέσει μπορείτε να μείνετε.

Τα πιο δημοφιλή θέρετρα ειναι τα Αλιντα και το Παντέλι, το Κριθώνι και ο Βρωμόλιθος. Θα βρειτε όμως και ξενοδοχεία στο Λακκι όπως το Κατερίνα και το Μιρα Μαρε που ειναι ανοικτά όλο το χρόνο. Στον Ξερόκαμπο υπάρχουν δωμάτια για ενοικίαση και ενα κάμπινγκ. Στον Πλάτανο θα βρειτε μερικά ξενοδοχεία και στην Αγία Μαρίνα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Τα τελευταία χρόνια το νησί εχει αναπτυχτεί με καλή τουριστική υποδομή και σύγχρονες τουριστικές εγκαταστάσεις καθώς κα με ξενοδοχεία που προσφέρουν αίθουσες συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων. Η Λέρος ειναι ιδανικό νησί για οικογένειες με παιδιά και υπάρχουν πολλά ενοικιαζόμενα κοντά σε παραλίες όπου τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με το κολύμπι και το ψάρεμα όλη την ημέρα. Στο Παντέλι υπάρχει παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ
ΤΥΠΟΣ
ΚΛΙΝΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
 ΔΩΜΑΤΙΑ/ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
6
22470-23532
ΠΑΝΤΕΛΙδωματια παντελι λερος στουντιο

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Τα στούντιο Βαγγέλης βρίσκονται στο Παντέλι, το πιό γραφικό μέρος της Λέρου, μόλις 100 μέτρα απο την θάλασσα κτισμένα με πανοραμική θέα στο Παντέλι, τους Μύλους και το Κάστρο.Ολες οι ανέσεις και  ασύρματο ιντερνετ. Τιμες Ιουνιος 20 ΕΒΡΟ Ιουλιος 25 ΕΒΡΟ Αυγουστος 30 ΕΒΡΟ Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΙ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΚΙΝΗ
ΔΩΜΑΤΙΑ

5

2247022798

 

ΠΑΝΤΕΛΙ

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΜΑΛΗΣ

 

ΔΩΜΑΤΙΑ 14 2247022145

6942851767

 

ΛΑΚΚΙ
ΑΓΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΜ
12
2247022765 ΛΑΚΚΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΡΙΘΩΝΗΣ ΠΑΡΑΝΤΑΙΖ

κριθωνη παρανταις ξενοδοχειο

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΛΙΝΤΑ

ΚΑΣΤΕΛΟ ΠΑΝΤΕΛΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΦΗ'Σ ΑΛΙΝΤΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΛΕΝ ΑΛΙΝΤΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΡΕΝΕ ΑΛΙΝΤΑ

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΜΑΛΗΣ ΛΑΚΚΙ

ΣΜΑΛΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΛΑΚΙ ΛΕΡΟΣ

 

leros